به گزارش آهن نیوز؛ هادی عباسی گفت: با افزایش هزینه زمین در اقتصاد کشور شاهد افزایش هزینه های تولید هم خواهیم بود و هرگونه افزایش هزینه تولید ما را به سمت رکود تورمی هدایت می کند و نباید تورم و رکود فشار ناشی از هزینه ها را دست کم بگیریم.
به گفته معاون مسکن و ساختمان بسیاری از عوامل رکود تورمی ناشی از افزایش هزینه های سوخت و افزایش نقدینگی بوده است و با توجه به آنکه هزینه های زمین در تولید و خدمات بسیار موثر بوده و از سوی دیگر سرمایه گذاری در آن هیچ ریسکی نداشته و دارای بازدهی بسیار بالا است بنابراین باید در این شرایط برنامه ریزی لازم صورت گیرد.
او گفت: رشد قیمت زمین در بازه ۵۰ ساله از قیمت مسکن بیشتر شده است و این افزایش قیمت از جنس ارزش افزوده نیست و یک بخش بدون ریسک و بدون زحمت با نرخ بازگشت سرمایهای بالا است.
بر اساس گزارش تجارتنیوز، این در حالی ست که پیش از این عرضه فولاد و سیمان در بورس کالا به عنوان عامل تورم مسکن معرفی شده بود.
در هفتههای گذشته ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم، دستور داد تا برای کاهش قیمت مسکن، قیمت فولاد و سیمان کاهش یابد. عرضه سیمان و فولاد خارج از فضای بورس کالا پیشنهادی بود که از سوی تیم اقتصادی او مطرح شد که رئیس سازمان بورس، اجرای این پیشنهاد را منتفی دانست.
انتهای پیام/
نظر شما